MERSİN / YENİŞEHİR - Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi

Sayfalar

Okulumuz e-Twinning ekibi üyelerimiz şunlardır:

Tolga ATALAY - Okul Müdürü

Metin UĞURLU - Müdür Yardımcısı

Aynur BERÇEM - Müdür Yardımcısı

Halil İbrahim ÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

Sebiha ERSOY - Matematik Öğretmeni

Zeliha ÇELME - İngilizce Öğretmeni

Önder AKAR - İngilizce Öğretmeni

Yalçın AYKANAT - Coğrafya Öğretmeni

Arda TUNA -  Psikolojik Danışman

Zahide Zarife ÇELTİK - İngilizce Öğretmeni

Nazife Hande MENGÜÇ - Felsefe Öğretmeni

Melek Banu GÜNBATAN - Matematik Öğretmeni

Gençlerin Katılımı Ve Eğitimi

Öğrenciler arasında güvenli ve sorumlu internet kullanımının önemi ile ilgili farkındalık yaratmak için bir çevrimiçi güvenlik (e-Güvenlik) müfredatı oluşturulur ve okulun tamamında yer alır.

Güvenli ve sorumlu kullanım ile ilgili eğitim, internet erişiminden önce yapılacaktır.

Müfredat geliştirme ve uygulama da dahil olmak üzere okul çevrimiçi güvenlik politikaları ve uygulamaları yazarken ve geliştirirken öğrenci katkıları aranacaktır.

Öğrenciler, Kabul Edilebilir Kullanım Politikasını, yaşlarına ve yeteneklerine uygun bir şekilde okumak ve anlamak için desteklenecektir.

Tüm kullanıcılara ağ ve internet kullanımının izleneceği bildirilecektir.

Kabul Edilebilir Kullanım beklentileri ve Posterler, internet erişimi olan tüm odalarda yayınlanacaktır. Panolar hazırlanacaktır.

İnternetin ve teknolojinin güvenli ve sorumlu kullanımı, müfredatta ve tüm konularda güçlenecektir.

Dışarıdan destek, okulların dahili çevrimiçi güvenlik (e-Güvenlik) eğitim yaklaşımlarını tamamlamak ve desteklemek için kullanılacaktır.

Okul, öğrencilerin teknolojiyi olumlu şekilde kullandıklarını ödüllendirecektir.

Okul, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak çevrimiçi güvenliği geliştirmek için akran eğitimini uygulayacaktır.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEHMET ADNAN ÖZÇELİK ANADOLU LİSESİ

OKUL e-GÜVENLİK

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı  yayınladığı genelge ile sosyal medya (facebook, twitter, youtube, instagram vs) üzerinden öğrenci resimleri, öğrenci videoları başta olmak üzere yapılan paylaşımlara açıklık getirdi.

Okul- Aile Birliği